Dansekonsert med folkemusikk fra Møre og Romsdal

Eit triveleg musikalsk møte på Tingvoll museum

fre:
18.00 til 20.30

Voksne :

Tingvoll museum, Tingvollia
Reitvegen 61
6630 Tingvoll

marianne@nordmore.museum.no

Tingvoll

Dansekonsert

Folkemusikken og folkedansen kan vere gammal og ny på same tid. Tradisjon er ikkje tradisjon utan at den vert brukt av nye kroppar som legg sin personlegdom i utføringa. Å vere folkemusikar/dansar er arbeid med gammalt materiale i ei ny tid. Og den nye tida skal synast og høyrast.

Produksjonen Særsviper eit møte mellom ein folkemusikar, ein jazzmusikar og ein folkedansar. I dansekonserten får du både høyre, sjå og kanskje bevege deg til lokal folkemusikk frå Møre og Romsdal.

Billettsal i døra frå kl 18.00.

Fram til konserten startar kl 19.00, kan ein slå av ein prat og kjøpe seg kaffi, te og kake.

Et levende museum i Tingvollia

Det gamle bondesamfunnet kom etter hvert under press fra mange hold, og levekårene endret seg, ikke minst for kvinner og barn. Besøk en markagard og lær om utvikling på Nordmøre fra 1845 til 1945.

Andre aktiviteter fra Tingvoll

Det eksisterer ingen fremtidige aktiviteter. Trykk her for å se alle aktiviteter for hele Nordmøre museum.