Åpen dag på Norsk myrmuseum

Smøla Sau og Geit, Smøla Bondelag, Frostadheia Bygdekvinnelag og Norsk myrmuseum inviterer alle til en innholdsrik dag på Moldstad!

lør:
11.00- 15.00

Gratis:

Norsk myrmuseum
6570 Smøla

rannei.botten@nordmore.museum.no

Smøla

Åpent dag

Vi ønsker velkommen til bondes marked, diverse utstillere, karing av værlam, dyrutstilling og kuskitbingo lørdag 18.september på Norsk myrmuseum!

Det blir salg av kaffe, vafler, pølse/brød og Bygdekvinnelagets supergode rømmegrøt.

Velkommen til Smøla

Norsk myrmuseum er et moderne museum med tema myrdyrking, torvdrift, bureising og myrnatur. Museet holder til i fjøset på Moldstad forsøksgård - i grønne og naturskjønne omgivelser midt på Smøla!

Arrangører

Smøla Sau og Geit - Smøla Bondelag - Frostadheia Bygdekvinnelag - Norsk myrmuseum

Andre aktiviteter fra Smøla

Det eksisterer ingen fremtidige aktiviteter. Trykk her for å se alle aktiviteter for hele Nordmøre museum.