LAB - Kysten, fjordene og bygdene

Nordmøre museum, Operaen i Kristiansund, Kristiansund bibliotek og Kristiansund kulturskole skal nå samles under ett tak!

LAB - Kysten, fjordene og bygdene

25.mai 2022

Tirsdag kl. 10:00-14:00

Alle: gratis

Nordmøre museum - Kristiansund
Storgata 19
6501 Kristiansund

post@nordmore.museum.no

Vis på kart

2024

Det er ikke hver dag vi bygger museum, bli med mens vi utvikle vår faste utstilling i Normoria!

Ferdigstilling av byggeprosjektet vil skje rundt sommeren 2024. Les mer om Normoria HER.

Hva er LAB?

I LAB skal vi eksperimentere, samarbeide og prøve å utvikle kriterier for vår ny faste utstilling i Normoria. Men først skal vi øve, prøve og feile. Siden museet ønsker å bli tatt på alvor som en stemme i samfunnsdebatten, mye skal skje i samarbeid med publikum.

Seks grupper er satt sammen og skal utvikle disse temaer: Migrasjon, Gjenreisning, Klassedelt samfunn, Kysten, Fjordene og bygdene, Forhistorisk tid og Vanskelige historier.

Onsdag 25.05 treffer du Kysten, fjordene og bygdene-gruppa på LAB!

Kvinneutstilling og Curatores

Men på LAB man kan finne ulike ting i tillegg. Man kan oppleve her en liten utstilling om kvinner vi vil gjerne hedre, kvinner som har hatt uvanlig stor innsats bl.a i næringsliv, kunst og samfunn.

Vi har laget et selvstendig opplegg fot publikum som hete Curatores; her har man muligheten til å bruke sin kurators stemme og blikk.

Pop-up salg!

Knall tilbud kun denne dagen; 4 Nordmøre museums årbøker 100- kr!

26.april 2022

3.mai 2022