Galleri prestegården 2020

Årets kunstnere er Eli Hovdenak og Bjarne Nielsen

Årets sommerutstilling i Rosvoll prestegård åpner torsdag 9. juni 2020. I år stiller vi ut kunst av Eli Hovdenak og Bjarne Nielsen.

BJARNE NIELSEN (f. 1945) er opprinnelig dansk, og har arbeidet som keramiker siden 1974. Han lager vaser, boller og fat med spesielle og litt uvanlige overflater og former. De fleste av hans arbeider er dreid på dreieskive. Glasurene utvikler han selv fra tilgjengelige mineraler. Resultatet av en brenning vil aldri la seg gjenta 100%, så hvor krystallene oppstår og hvordan overflaten sprekker opp vil være forskjellig fra gjenstand til gjenstand.

ELI HOVDENAK (f. 1956) er utdannet ved Statens Håndverks- og Kunstindustriskole. Hun arbeider i hovedsak som grafiker med teknikker som litografi og tresnitt. Hun har hatt en rekke utstillinger i Norge, blant annet ved Norske Grafikere og Kunstnerforbundet. Hun har også deltatt ved en rekke store internasjonale gruppe-utstillinger slik som Triennalen i Vaasa samt utstillingen "Tresnitt" ved Kunstverket Galleri, Oslo.

Åpningstider

Åpent fra 09.07 til 27.07, torsdag-søndag kl. 13:00-16:00
Utenom ordinær åpningstid, kan grupper over 6 personer ringe tlf. 415 01 992 for nærmere avtale.

Dette er en salgsutstilling.

Gratis inngang