Onsdagstreff på Leikvin

Det er Møre frie vikinger som inviterer på onsdagstreff 17. juli Lær om vikingtiden i trivelige omgivelser. Eller kanskje du er nysgjerrig på hva vikinglaget driver med?

Åpningstider

ons:
17.00-19.00

Priser

Ingen priser er oppgitt.

Her finner du oss

Sunndal bygdemuseum
Leikvinvegen 21
6612 Grøa

jarle@nordmore.museum.no

Vikinglaget inviterer

Onsdag 17. juli er det igjen langåpent museum på Leikvin. På onsdagstreffene på Leikvin er det anledning for et lag eller en forening til å vise seg fram og fortelle om sin aktivitet. Salg og inntekt av dette er det laget som står for og dermed er det altså en mulighet for å skaffe ekstra midler til lagskassa også. Møre frie vikinger har medlemmer i hele fylket og arbeider med å fremme og formidle kunnskap om vikingtiden og resten av jernalderen. Kunnskap og håndverk er en viktig del av dette. Det blir derfor håndverksdemonstrasjoner og mulighet for selv å delta. Historiefortelling for barna, åpen smie framvisning av klær, våpen og verktøy samt anledning til å sette seg ned med en kopp kaffe. De som ønsker kan også få en tur i utstillingene på museet. Ved dårlig vær blir onsdagstreffet avholdt inne i Holtstuo så det er ingen grunn til ikke å møte opp om regnet skulle komme.

Museet har allerede begynt å tenke på neste år, det er mulig å ha flere onsdagstreff enn det man har hatt og skulle noen andre lag og foreninger ønske å kaste seg på dette til neste år er det bare å ta kontakt med oss sier avdelingsleder Jarle Stavik ved Sunndal bygdemuseum.

Andre aktiviteter fra Sunndal