Jul på Leikvin

Hest og sleder, ribbe og julepølse, nisse på låven og bålvarme mens du sitter på en høyball og hører på julemusikk. Den gammeldagse jula kommer tilbake til Leikvin.

Åpningstider

søn:
12.00 - 16.00

Priser

Ingen priser er oppgitt.

Her finner du oss

Leikvin Kulturminnepark
Leikvinvegen
6612 Grøa

Telefon: 97 47 19 42
jarle@nordmore.museum.no

Sunndal bygdemuseum, Sunndal

Jul på Leikvin har blitt et arrangement som flere og flere besøker før jul. Her kan du kjøpe håndlagde julepresanger fra bodene, ta deg en kopp med gløgg eller besøke nissen. Gjennom aktiviteter, mat og stemningsfylte omgivelser prøver Sunndal bygdemuseum å ta tilbake den stressfrie jula. Bare lokale produkter av høy kvalitet selges i bodene, plastikken er langt vekke.

God tradisjonell hjemmebakst fås kjøpt i museets kaffebod, mens man inne i Holtstuo får servert julemiddag for den som heller vil spise på Leikvin enn hjemme denne søndagen.

Alle husene på museet er åpne med aktiviteter fra juleverksted til Nissebesøk. I teltet ute er det julemusikk av lokale kor og musikkanter.

Barna kan ta seg en tur med hest og slede (vogn hvis snømangel), mens de voksne handler inn loaklprodusert pinnekjøtt eller ribbe. Blir du kald har man et stort utvalg hjemmelagde luer og votter å velge fra.

Nissen tar mer enn gjerne imot tegninger fra snille barn :)

Ønsker du å ha bod på Leikvin? Si fra i god tid til Jarle Stavik, tlf 97471942. Fyller du ikke opp en bod kan det være lurt å gå sammen med noen andre for sammen å lage boden mer interessant og innholdsrik.

Andre aktiviteter fra Sunndal