Åpning av KulTUR-løypa "Kristiansund: Byen slik den var"

tor:

Alle:

Servicetorget
Vågeveien 4
Kristiansund

post@nordmore.museum.no

Vil du bli bedre kjent med Kristiansunds historie?

Bli med på guidet byvandring i Kristiansund sentrum og åpning av den nye KulTUR-løypa "Kristiansund: Byen slik den var"!

Vi møtes utenfor Kristiansund kommunes servicekontor på Rådhusplassen. Deretter besøker vi ulike historiske steder på Kirklandet med museums konservator Odd W. Williamsen som guide. Han forteller om Konsul Knudtzon, Tempeltårnet, herskapsvillaen i Håla, Hamsuns tid i Kristiansund og mye mer, og det blir kaffestopp underveis. Turen er ca to kilometer lang.

I motsetning til Stikk UT!-turene som stort sett går til fjells, skal KulTUR-løypene ligge i områdene der folk bor og være tilgjengelige for de aller fleste hele året. Du kan lese mer om KulTUR på: friluftsraad.no/kultur

Arrangementet er gratis og er et samarbeid mellom Kristiansund kommune, Nordmøre museum og Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal.

Det eksisterer ingen fremtidige aktiviteter. Trykk her for å se alle aktiviteter for hele Nordmøre museum.