Åpning av skilta turløype Vågen rundt

ons:
Kl. 18:00

Gratis:

Piren i KRistiansund
Kristiansund

post@nordmore.museum.no

Kristiansund

I samarbeid med Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal og Kristiansund kommune åpner vi endelig den skilta KulTUR-løypa (Stikk Ut-tur) Vågen rundt. Denne dagen blir turen guidet. Turen starter med gratis Sundbåt fra Piren (eller du kan bli med fra Sundbåtkaia på Goma - er det mye folk kan det være like lurt) og vil avsluttes ved Christiegården. Kaffebrenneriet og museumskafeen Patrick Volckmar holder åpent med salg av kaffe og vafler og det vil pågå kaffebrenning på den mer enn 100 år gamle kaffebrenneren (sannsynligvis Norges eldste i bruk) slik at du kan få se hvordan det foregår.

Etterhvert håper vi å få til skilting langs sjøveien for kajakkpadlere og andre småbåter også.

Turen kan du lese mer detaljert om under alle postene om Vågen rundt (Oppleve på egenhånd)

Turbeskrivelsen på Morotur.no

Turbeskrivelsen ligger også på stikkut.no