Saltfiskballdag

Søndag 17.juni står vi klare til å servere god gammeldags saltfiskball på Gamle Kvernes bygdemuseum. Tradisjonen tro blir det også loppemarked og auksjon denne dagen.

Åpningstider

søn:
12.00

Priser

Ingen priser er oppgitt.

Her finner du oss

Gamle Kvernes bygdemuseum
Kvernesveien 825
6531 Averøy

Telefon: 91 33 92 11
berit.vorpbukt@nordmore.museum.no

Gamle Kvernes bygdemuseum

Det har etterhvert blitt tradisjon med Saltfiskballdag på Gamle Kvernes bygdemuseum i juni. Til dagen klappes det omkring 1200 ball som blir til et nydelig middagsmåltid og vi håper mange tar turen til museet denne søndagen. I tillegg til saltfiskball, blir det loppemarked og auksjon. Som auksjonarius i år har vi fått med oss Alf Marius Røsand. Vi håper mange legger middagen til museet denne dagen. 

For de som ønsker å komme sjøveien, kan vi opplyse om at Framnæs har satt opp rute mellom Kristiansund og Kvernes med avgang fra Piren kl.10.30. Da rekker man å spise en nydelig middag og få sett seg litt om, før turen går tilbake til byen. I år er det 80 år siden Kvernes ble opprettet som fergested, så det at Framnæs velger seg Kvernes, synes vi er ekstra stas i år. 

Dagen før er det åpen stavkirke på Kvernes med aktiviteter på kirkebakken, så denne helga er det duket for ei skikkelig kulturhelg i Kvernes kulturområde!

Velkommen til Saltfiskballdag på Gamle Kvernes bygdemuseum på søndag!

Andre aktiviteter fra Averøy/ Eide