Markering av kulturminnedagen 16.september

Tema for årets kulturminnedager er "Typisk norsk - ikke bare norsk" og setter søkelys på hva som definerer den norske kulturarven. Vi inviterer de yngste til hyllkakebaking denne dagen.

søn:

Ingen priser er oppgitt.

Gamle Kvernes bygdemuseum
Kvernesveien 825
6531 Averøy

berit.vorpbukt@nordmore.museum.no

Gamle Kvernes bygdemuseum

Vi vil nå de yngste på vår markering av Kulturminnedagene i år og inviterer til baking på museet. Vi fyrer opp i grua i Ekkilsøystua og, om været tillater det, også ute ved vaskarbekken. Her blir det mulighet til å bake seg kjevlakak og hyllkak, og få det stekt på jarntakke over åpen ild. Likevel om det er barna som vil være hovedaktørene denne dagen, håper vi at også foreldre, besteforeldre og andre tar turen innom for å slå av en prat, ta seg en kopp kaffe og kanskje også bistå når de yngste skal til pers i brødbakinga. Velkommen!

Andre aktiviteter fra Averøy/ Eide