Kaffebrenneriet søker etter ny medarbeider!

Stiftelsen Nordmøre museum (SNM) er etablert som regionmuseum for Nordmøre som en selvstendig kulturhistorisk og vitenskapelig institusjon. SNM ønsker å engasjere, gi ny innsikt og kunnskap, gode opplevelser og styrke identiteten som nordmøring. SNM er opptatt av å oppnå økt besøk og oppslutning om våre aktiviteter gjennom gode besøksarenaer, formidlingsopplegg og at vi framstår som engasjerende og aktuelle for vår samtid.

Handelshuset Patrick Volckmar er museumskafé og rommer et kaffebrenneri som er over 100 år gammelt. Kaffebrenneren er Norges eldste som fremdeles er i bruk.

Vi søker en medarbeider som kan jobbe hverdager på dagtid og i helger + ved ekstra behov som f.eks arrangement, sykdom og ferie.

Vi søker etter deg som er:

• Kreativ og interessert i garn
  • Serviceinnstilt og har interesse for salg
  • Imøtekommende og glad i mennesker
  • Fleksibel
  • Selvstendig og som har lyst til å jobbe i en stemingsfull og trivelig kafè-og håndtverksbutikk med et helt spesielt særpreg.

Arbeidsoppgaver vil bl.a være:

• Salg og veiledning av de produktene vi fører
  • Varehåndtering (mottak og påfyll)
  • Pakking av varer

Søknad med CV sendes til: yvonne@nordmore.museum.no innen 20.01.19